Om Saxoman

Jeg hedder Søren Hindborg og er født i 1962 og er opvokset i Mosede Strand.

Som saxofonist har jeg spillet i over 100 forskellige bandsammenhænge og har derigennem opnået stor samspilserfaring, kendskab til mange forskellige musikgenrer samt forståelse for, hvad der skal til for at gennemføre og lykkes. Jeg har arbejdet med lydproduktioner i 25 år og kan hjælpe elever med at indspille samt producere deres musikalske ideer, samt få musikken publiceret f.eks. via facebook og youtube.

Jeg har undervist på daghøjskole og produktionsskole og har god erfaring med undervisning af individer, samt større eller mindre grupper. Jeg er vant med tværfaglig undervisning samt tilrettelæggelse af nye undervisningsforløb.

Jeg er god til at formidle mundtligt samt på skrift og er bl.a. forfatter til en lang række artikler, undervisningsmaterialer og kampagner. Jeg har solid erfaring med planlægning og gennemførsel af små og store events bl.a. musikfestivaller, koncerter, teater, musicals, "fredagscafer" og fester.

Derudover har jeg som selvstændig, arbejdet med mange forskellige IT-projekter til web, mobil og tablet samt udarbejdet en lang række materialer til tryk, som f.eks. kataloger, foldere, flyers, plakater m.v. Jeg kan derfor vejlede og hjælpe ved udarbejdelsen af f.eks. informationsmateriale, hjemmeside, m.v. for de enkelte projekter.

Jeg ser mig selv som …

… kreativ, nysgerrig og rigtig god til at synliggøre og motivere. Jeg er god til at lytte samt "læse" mellem linjerne, og har ofte brugbare inputs til, hvordan en bestemt opgave løses bedst. Jeg har et meget fint overblik, er løsningsorinteret og laver ikke noget "halvt".

Saxoman spiller en sprød og lækker saxofonmusik til fødselsdage, bryllub og andre festlige begivenhder. Få en uforglemmelig oplevelse.

Underviser på daghøjskolen "Nøddeknækkeren"

I 1990 blev jeg ansat på Musikdaghøjskolen "Nøddeknækkeren", hvor jeg skulle lede, samt undervisningen dagskoleholdet i "Studie og lydteknik".

Studieteknikker

Rune og Bjarne som var to gode venner, havde sammen bygget et eget kæmpe PA anlæg, så da jeg købte en 8 spors båndoptager, gik vi sammen og byggede vi et studie i et lille baghus i Svendsgade, som Runes farmor ejede.

Her tilbragte jeg rigtig mange timer, og blev efterhånden temmelig god, til at udnytte lydudstyret mest muligt.

Og så i gang med at spille!

Her er jeg sammen med mit første band "Remis", hvis bandmedlemmer alle gik på skolen. Det var virkelig dejlig at have andre venner at spille sammen med. Vi spillede en del jobs på gymnasier og andre fester, og højdepunktet kom, da vi spillede i Saltlageret for 120 betalende gæster!

Efter at have spillet sammen i 2 år, ønskede bandet at investere i deres egen pladeudgivelse. Det var jeg ikke helt klar til, og jeg forlod derfor bandet, men spillede dog med på udgivelsen.

Starter på saxofon i 1983

I 1981 startede jeg en HF på Greve gymnasium. På 2 år valgte jeg "Musik" som linjefag, fordi jeg her fik mulighed for, at få private timer i saxofon undervisning, samt at jeg kunne låne en tenor saxofon af skolen.

Ret hurtig var jeg i stand til at spille lidt med på forskellige numre, og da skolen afholdt en workshop over en uge med kreative fag, mødte jeg Stig, Ole og Peter, som godt kunne bruge en saxofon i deres eget band.

Hovedrolle i filmen "Krigernes børn"

I 1978 bliver jeg valgt ud af 3.000 ansøgere, til at spille hovedrollen "Alfo" i ungdomsfilmen "Krigernes børn".

Jeg drømte at blive skuespiller, så jeg blev utrolig stolt og glad og fik her mulighed for at "smage" på faget

Det var er helt fantastisk oplevelse