Lounge

Få en uforglemmelig oplevelse med en sprød og udtryksfuld lounge saxofon til f.eks. dit bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller anden sammenkomst.

Jeg spiller et stort jazz og pop repertoire , og medbringer et lille batteridrevet bluethooth anlæg bluetooth anlæg der giver mulighed for, at afvikle musik uden adgang til strøm, f.eks. på en strand, i en skov m.v.
Anlæget spiller op til 100W og er idielt til et publikum op til 300 personer.

DJ / Bands

Sæt "gang" i festen med en "live" sax! Jeg spille sprøde riff´s og soloer hendover dén musik din DJ spiller. Og hvis der er stemning, går jeg gerne på dansegulvet.

Til de større opgaver medbringer jeg en trådløs mikrofon, samt en multieffekt . Anlæget kan let og hurtig kobles til en lydpult via XLR.

Jeg har medvirket i over 100 forskellige bandsammenhæng og spillet over 4000 livejobs, hvor jeg har haft mulighed for at spille en lang række forskellige musikgenrer. Jeg har turneret på en lang række danske og udenlandske musikscener, og har medvirker på en lang række musikudgivelser til radio, tv, film og online medier.

Kirkelige begivenheder

Stemningsfuld musik der bevæger og vækker minder, ofte forbinder man en bestemt melodi med en elsket person. Det kan være en salme, en sang eller en melodi som personen holdt meget af, og skab på den måde et ordløst, stemningsfuldt minde. Vælg mellem et bredt repertoire inden for salmer, sange, viser, jazz, evergreens og populære melodier.

• Bryllup • Barnedåb • Konfirmation • Begravelser • Bisættelse • Gudstjenester og mindehøjtideligheder.

Hør Det er så yndigt at følges ad

Børneteater

Jeg optræder som baggårdskat "Skrot" i teatertruppen "Skrot og Tuti og Den magiske skraldespand".

Skrot og Tuti handler om baggårdskatten Skrot der elsker at spille på sin saxofon, og som bor i “Den forsvundne baggård” lige der, hvor “Den magiske skraldespand” står. Skrot´s bedste ven Tuti kommer ofte forbi, for at synge og spille musik sammen med Skrot, men også for at kigge i Den magiske skraldespand, der altid indeholder noget, som nogen kan bruge til noget!
Fortællingen bindes sammen af 8 -10 børnesange der spilles på en ny og frisk måde, og børn som ældre får udleveret “rytme æg”, så alle har mulighed for at spille, synge, danse og hoppe med til sang og musik.