Bamse Betjent refleks show “Vi ses”
13. November 2018
Muri og Mario Tivoli Friheden 2018
13. November 2018
Bamse Betjent refleks show “Vi ses”
13. November 2018
Muri og Mario Tivoli Friheden 2018
13. November 2018
Skrot og Tuti og Den magiske skraldespand. Sang og saxofon

Teater, sang, leg og dans for børn og deres forældre

“Tuti” elsker at gå rundt i byens gamle baggårde, for at finde gamle ting og sager, som hun kan genbruge til nye og spændende ting. Her møder hun sin gode ven baggårdskatten “Skrot”, der bor i en forsvundet baggård, aller dybest inde.

For lige netop i den baggård står “Den magiske skraldespand”, som altid indeholder noget, som nogen kan bruge. Og så kan Tuti altid få Skrot til at spille til en lille sang, der passer ind i fortællingen.

Showet er propfuld af gamle børnesange, som mor og far husker dem, og de kendte melodi og tekster, motivere barn som voksen, til at synge med.
Publikum får mulighed for at spille med på forskellige rytmeinstrumenter, samt deltage i forskellig former for udfoldelse under sangene.

Showet bindes sammen af en spændene fortælling/skuespil omkring ressourcer, genbrug og økologi. Udgangspunket er "Den magiske skraldespand", der altid indeholder skrald, som kan bruges til noget nyt og spændene. Scenen er dynamisk og foregår sammen med publikum.

Vi kommer ud blandt publikum, som får mulighed for at hilse og evt. tage "selfie" med Skrot og Tuti. Vi snakker lidt om showet, ser på saxofonen og de spændene ting, som vi fandt i "Den magiske skraldespand".
Book Saxoman here
Close

Book Saxoman here