Bands og live optræden

Jeg har medvirket i over 100 forskellige bandsammenhæng og spillet over 1000 livejobs, hvor jeg har haft mulighed for at spille en lang række forskellige musikgenrer. Dette har givet mig en god musisk forståelse og et bredt kendskab til komposition, instrumentering, rollefordeling, klang og timing.

Jeg har turneret på en lang række danske og udenlandske musikscener, og har medvirker på en lang række musikudgivelser til radio, tv, film og online medier.

Kirkelige begivenheder

Stemningsfuld musik der bevæger og vækker minder, ofte forbinder man en bestemt melodi med en elsket person. Det kan være en salme, en sang eller en melodi som personen holdt meget af, og skab på den måde et ordløst, stemningsfuldt minde. Vælg mellem et bredt repertoire inden for salmer, sange, viser, jazz, evergreens og populære melodier.

• Bryllup • Barnedåb • Konfirmation • Begravelser • Bisættelse • Gudstjenester og mindehøjtideligheder.

Studiemusiker og Speaks

Er du på udkig efter en sprød og klangfuld saxofon, fuld af rytmik og sprudlende ideer, så send mig et track af din produktion, så laver jeg et sax bud og levere mit saxen separat. Jeg har mange års studieerfaring i lydoptagelse og redigering, og ved præcis hvordan mit arbejde, bliver et professionel produkt.

Jeg har gennem 30 år lavet utallige speaks til div. medieproduktioner, og lægger bl.a. stemme til Bamse Betjent fra Børnenes trafikskole.

Undervisning

Jeg har gennem mange år undervist i, hvordan du spiller saxofon. Jeg underviser på alle niveauer og har som udgangspunkt fokus på, hvad du ønsker at lære. Vi kommer bl.a. omkring tonedannelse og klang, rytme og harmonilære, noder og naturligvis performance.
Du finder selv ud af, hvordan at spille på saxofonen, men jeg kan give dig super brugbare inputs til, hvordan du kommer videre på instrumenter, og få mest muligt ud af dit spil. Jeg forventer naturligvis, at du har øvet dig op til hver lektion :)

Musikalske hilsner

Giv dem du holder af, en unik musikalsk hilsen.

Jeg indspiller musikalske hilsner, til en lang række festlige begivenheder, f.eks fødselsdagshilsner, lykkeønskning, kærlighedserklæringer, moralsk opbakning, invitationer til fester og events…kun fantasien sætter grænser :D

Lyddesign, Lydteknik og Produktion

Jeg har siden 1990 professionelt arbejdet med lyd, og har arbejdet i danske og udenlandske lydstudier, hvor jeg har optaget og produceret en lang række pladeudgivelser, dokumentar programmer, radiospots og kampagner, samt lyd til film, tv og IT. Jeg arbejder i programmerne Logic Pro, Cubase og Pro tools, og har undervist kurset "Lyd og studieteknik" på daghøjskolen "Nøddeknækkeren" samt på Produktionsskole Måløv.